7 entry daha
  • büyük ihtimalle bunu idrak edemeyen tek ülke türkiye olabilir. dünya futbolunda son yılların en az konuşulan transfer sezonlarından biri yaşanmakta ve muhtemelen bu sezon 30 milyon euro üzeri bonservis ödenecek sadece iki oyuncu olacak ki bunlardan birisi fc barcelona'ya (bkz: alexis sanchez) diğeri real madrid'e (bkz: fábio coentrão) transfer oldu. bu sezon avrupa kupalarında oynayamayacak olan galatasaray yaklaşık 13 milyon euro değerinde bir kaleci (bkz: fernando muslera) aldı. beşiktaş sadece altı aydır futbol piyasasında tanınan ersan gülüm'e yıllık 1.7 milyon euro ödeyecek ve fenerbahçe gervinho gibi bir oyuncunun 12 milyon euro ettiği yerde 9 milyon euro'ya emmanuel emenike'yi transfer etti.

    ayrıca basketbolda maddi yetersizliklerden kıvranan beşiktaş deron williams'la anlaştığı yetmiyormuş gibi kobe bryantla bile adı anılır oldu ki normalde türkiye'den daha iyi şartlar sağlayabilecek birçok avrupa ülkesi varken şu ana kadar hiçbir transfer haberi duymamamız şaşırtıcı.

    aslında şaşırtıcı gibi gibi gözükse de pek şaşırtıcı değil. şu cümle biraz açıklayıcı olacaktır: türkiye büyümede çinle, cari açıkta iflas etmek üzere olan yunanistanla yarışıyor.
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap