9 entry daha
  • 2004-2005'te rizespor'da oynarken trabzonspor'a karşı ligin ilk devresinde oynadıkları maçta fatih tekke'nin penaltısını çıkarmıştı. bi de aynı sezonun ilk haftasında 2-2 biten 6 ağustos 2004 çaykur rizespor fenerbahçe maçı'nda skor fenerbahçe lehine 1-0'ken murat hacıoğlunun bir vuruşunu mükemmel çıkartmıştı. hatta o sıra digiturk'te 'ok' tuşuna basınca coca cola'nın aplikasyonu vardı ve maçın önemli pozisyonlarını izleyebiliyordunuz. ben de bu pozisyonu bir daha izlemek için ok tuşuna basmıştım ki bu sayede fenerbahçe'nin pierre van hooijdonk ile bulduğu 2. golü izleyememiştim.

    maç 2-2 sona ermişti, rize'nin 2. golü penaltıdan gelmişti. penaltı ise gürol azer'in sağdan içeri girdikten sonra düşürülmesiyle olmuştu ve penaltıyı yardımcı hakem vermişti. bi de bu maçın devre arasında kuddusi müftüoğlu kartlarını soyunma odasında unutmuştu.

    bi sonraki gün de tatile çıkmıştık. bizim 7 ağustos 2004 malatyaspor beşiktaş maçı'nı tatilde izlemiştim. ali güneş'in son dakika golüyle götü iyi kurtarmıştık o gün.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap