45 entry daha
  • aşağıdaki ilan doğrultusunda sözleşmeli personel istihdam etmeyi amaçlayan eğitim kurumu:

    "
    eğitim fakültesi mezunu olmak,
    mezuniyetten sonra kurumlarda ingilizce öğretmeni olarak en az 1 yıl çalışmış ve 1 yıl sigorta pirimi yatırılmış olmak,
    kpds (ingilizce) c düzeyinde puanı almak,
    40 kredilik (560 saat) ingilizce sertifikası aldığını belgelemek ve 2010 kpss'den en az 60 puan almış olmak,

    beden eğitimi ve spor yüksekokulu mezunu olmak,
    kurumlarda vücut geliştirme, fitness, can kurtaran olarak en az 1 yıl çalıştığını belgelemek ve 1 yıl sigorta primi yatırılmış olmak,
    türkiye su altı sporları federasyonunca düzenlenen can kurtaran belgesine sahip olmak,
    türkiye vücut geliştirme ve fitness federasyonu yardımcı antrenör belgesine sahip olmak,
    gençlik ve spor genel müdürlüğüne bağlı spor eğitimi daire başkanlığı onaylı yüzme alanında yardımcı antrenör belgesine sahip olmak,
    gençlik ve spor genel müdürlüğü spor masörü belgesine sahip olmak,
    türkiye tenis federasyonu birinci kademe yardımcı antrenör belgesine sahip ve 2010 kpss sınavından en az 60 puan almış olmak… "

    1. büro personeli olarak çalışacaksın ama kurumlarda ingilizce öğretmeni olarak en az bir yıl çalışmış olacaksın, 560 saatlik* ingilizce sertifikası sahibi olacaksın ve bunlara rağmen kpds'den daha yüksek değil, "c" puanı alacaksın.

    2. büro personeli olarak çalışacaksın ama beden eğitimi ve spor yüksekokulu mezunu olacaksın, vücut geliştirme ve cankurtaran olarak en az bir yıl çalışmış olacaksın, can kurtaran belgen olacak, vücut geliştirme ve fitness federasyonundan yardımcı antrenör belgen olacak, yüzme alanında yardımcı antrenör belgesi sahibi olacaksın, spor masörü belgen olacak ve son olarak tenis federasyonu birinci kademe antrenör yardımcısı belgen olacak.

    büro personeli olarak istihdam edileceği açıklanmasa anlarım da tenis federasyonu birinci kademe antrenör yardımcısını ne yapacaksınız be kardeşim? ingilizce öğretmenliği yapmış olup kpds'den c alan adam ne işine yarayacak? bari adı satılmış olacak diye ekleseydiniz de sadece satılmış'lar başvursaydı.
117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap