35 entry daha
  • vampire bloodlines'ı gelmiş geçmiş en iyi fps-rpg kabul eden birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki deus ex hr değil 2011'in son 10 yılın en iyi oyunudur. detroit'in ve shanghai'ın o atmosferi bana nerdgazmlar yaşattı. oyunu diğer pek çok kişi gibi non-lethal ve full stealth oynamama rağmen her bölgeyi piksel piksel tarama hastalığım yüzünden 20 saatlik playtime'ımda değil oyunu bitirmek, yarılayamadım bile. "artık eskisi gibi rpg olmaz, yapılmaz" diyen bana laflarımı bir bir yutturacak kadar detaylı bir oyun.

    bu senin şu ana kadar çıkmış başarılı oyunları (portal 2 ve witcher 2) ve çıkacak diğer iddialı oyunları (skyrim, mw3, bf3, mass effect 3) arasından çok rahat sıyrılıp goty olabilecek kıvama sahip. ancak günümüz gamerlarının çoğu bu tür oyunlara alışık olmadığı için yeterince popülerliğe ulaşamayacak sanırım. yine de oyun endüstrisinin bu boktana doğru gidişi sırasında hala sanat eseri yaratabilecek yetenek ve cesarete sahip yapımcıların olduğunu bilmek gerçekten çok güzel.

    not: oyundaki blade runner ve robocop easter eggleri, final fantasy 27 posterleri gibi detayları kaçırmamanızı öneririm.
120 entry daha
hesabın var mı? giriş yap