7643 entry daha
  • dun recep tayyip erdogan'i gordum. vallahi. hem de cok yakindan. feci terorize oldum. olucem diye korktum. farketmeden elimi kalbimin ustune koymusum. yemin ederim.

    dun aksam yururken vuku buldu bu olay. bizim yuruyus yolundan dolayi cok aliskin oldugum bir durum aslinda bu. ilk basta "aman allahim ankara ne komik, zirt pirt bu yol bosaltiliyor, siyah takim elbiseli adamlar cadde baslarinda dikilip etrafi kolacan ediyorlar, siyah araba konvoylari geciyor, istanbul da boyle birsey omru hayatimda gormedim" tarzi tepkiler vermistim sonra da "aaa cumhurbaskani, el salladim gordu mu acaba, meclis baskani mi su, acaba bugun kimi gorucez, amaaan 000034 plakayi gormekten sikildim ya" diyerek alistim anniycaniz.

    dun aksam ise atakuleden asagi sallanacakken bay b. beni durttu. bak ntob bu buyuk bir olaya benziyor. hic gormedigin birini gorebilirsin bugun, dedi. ben de uzerinize afiyet biraz fazla spor yaptiydim yorulmusum, ilk basta pek farkedemedim olanlari. sonra kafami bir kaldirdim.

    once motosikletliler gecti, yollardaki siyah takim elbiseliler biz yayalara oteye gidin dedi. ama ben asiri gaza geldigim icin daha da yaklastim. sonra iste o kocaman siyah panzer gibi seyin icindeki adamla gozgoze geldim. panzerin acik penceresinden uzanmis, elindeki taramaliyi bana dogrultmus, gozumun icine bakan adamla. iste o an farketmeden elimi kalbimin ustune goturuvermisim. sonra o panzerden ve icindeki taramali adamdan bir kac posta daha gecti. ben de "afrika da bir ic savas filmi" ne gectim. o jiplerin, panzerlerin ardindan da plakasi 00002 olan araba gorundu. korkmustum ama degdi. tayyip erdogan ve emine erdogan gozuktu. ben kafami zurefa gibi uzatarak arabanin icine bakarken tayyip erdogan la gozgoze geldik. i am pretty sure that he didn't like me. at all.
66035 entry daha
hesabın var mı? giriş yap