1 entry daha
  • 1- renk : alışveriş merkezlerinde bebek arabalarıyla gezenlere bakın. çoğu arabanın kırmızı-siyah olduğunu görürsünüz. herifler ac milan taraftarı olduğundan değil. kırmızı-siyah çocuk arabalarında en popüler ve en iyi unisex renk kombinasyonu. sonraki çocuğun cinsiyetine her türlü uyar.

    2- araba hafif olmalı. arabayı kadın itmek zorunda kaldıysa bu şart. ana kucağıyla ortalama ağırlık 8-9 kg eşiğini geçmemeli.

    3- her yerinden katlanabilir olmalı ki olası bir seyahatte bagaja falan sığsın.

    4- 5-6 aydan sonra ana kucağı ile işiniz bitiyor. büyümüş olan bebek ne sığar, ne de sığsa taşınabilir.

    5- iyi marka olsa da, pahalı olsa da, tekerlekler farklı yönlere dönüp arabayı itmeyi zorlaştırabiliyor. tamamı çin'de üretilen malların standardizasyonu kuşku uyandırıyor. almadan önce aldığınız yerde boş arabayı sürün, sürün, sürün...

    6- 1,5 yaşından sonra baston arabaya geçiliyor; neyse ki onlar göreceli olarak epey ucuz.

    7- çift yönlü tutma kolu olması iyi ama olmazsa olmaz değil.

    7- kanunen bebek ve çocukların ayrı bir oto koltuğu olması gerektiği için, kanun bir yana, bunun olası bir kaza halinde çocuğunuzun sağlığını ve hayatını koruyacağı düşünüldüğünde; en iyisi "travel system" olarak adlandırılan araba + ona monte olabilen bir ana kucağının kombinasyonunu almak.

    8- şu an piyasada fiyat-kalite paritesinde en iyi iki ürün şunlar : chicco simplicity plus (+key fit ana kucağı) ya da (bence bu daha iyi) pierre cardin ps 2020 enigma (+ ona monte edilebilen bir ana kucağı). travel system kombinasyonunun fiyatları yeri ve zamanına göre 550-650 tl civarında.

    9- yaz bebeği-kış bebeği olayına girmeyin, kışın bile bebekle gezin tozun, bir şey olmaz.

    edit : düzeltme.
91 entry daha
hesabın var mı? giriş yap