2 entry daha
  • 2011'in mart ayında sahip olduğum ve bugüne kadar da bir kere olsun beni pişman etmemiş, aksine aldığım günden beri hergün şükrettiğim, felaket karizmaya sahip hınzır otomobil.
    hınzır dememin sebebi de 140 hp gücünde oluşu. dizelcileri de anlıyorum fakat 50000 tl'ye yakın para verip almışsam bastığım zaman da gidecek bir arabam olsun isterim bunu da başarmakta bu alman.(0-100 hızlanması 10 saniyenin altında)

    benim için arabadaki en önemli şeylerin dış-iç tasarım ve sağlamlık olması sebebiyle tercih ettiğim bu aracın diğer özellikleri ise oldukça etkileyici.

    öncelikle sürüşü çok keyifli ve direksiyon tepkimeleri harika, frenleri oldukça güven verici, el freni küçücük bir düğme ile devreye giriyor ve yokuşta kalkış desteği ise zor anlarda sürücüyü memnun ediyor ayrıca kırmızı aydınlatmalı iç mekan ve insanı saran spor koltukları da araca güzel bir hava katıyor. aracın içindeki bazı plastik aksamların arada sırada ses çıkarması ve 120 km hızın üzerinde seyir halinde iken sol aynadan gelen hafif rüzgar sesi dışında büyük eksikleri yok.alacak olanlara sunrooflu, beyaz veya siyah rengini almalarını tavsiye edeceğim, gerçekten parasını sonuna kadar hakeden bir araç.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap