3 entry daha
  • yakışıklı melih, filozof eray, of deli gönül tarık, akmerkez hülya diye saydıktan sonra, karşımıza tayfun geldiğinde, sadece tayfun diyebiliyorduk.

    evet, tayfun'un bir lakabı yoktu. o evde ne yapıyordu, olayı neydi, televoleciler de bilmiyordu, biz de bilmiyorduk. o yüzden de televoleciler kasıp bir lakap bile üretememişlerdi.

    derken yarışmada sessiz sedasız takılırken, kameralarla voleybol oynaması, taksi camından tanıdıkları ile görüşmesi, camdan bir şeyler alıp vermesi gibi gudik nedenlerle yarışmadan bir perşembe akşamı diskalifiye edildi. bu diskalifiyenin ardından da henüz bir sosyal medya yoktu ama "shaggy ölmüş" misali, "bbg tayfun mastürbasyon sırasında yakalandı, ondan atıldı, olum" sallamasyon haberleri tüm yurda yayıldı.

    ibrahim akın'ın ikiz kardeşi tayfun için tüm bunlardan daha üzücü olansa, o dönem bbg'den elenenin hülya avşar show'a çıkması ama kendisinin yarışmadan diskalifiye edilmesi sebebiyle, hülya avşar show'a da çıkamamasıydı.

    neyse, bu diskalifiyeden çok kısa süre sonra herkes unuttu, tayfun'u. daha doğrusu yarışmacılar arasında ilk o unutuldu, diğerleri sadece onu takip ettiler.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap