13 entry daha
  • uzun bir süredir 2005 tekna modelini kullandığım kara şimşek.

    bu araç için dikkat edilmesi gereken en önemli husus; tüm nissan modellerinde olduğu gibi yedek parçası ne ucuz ne de pahalıdır. ancak yetkili servisler, neredeyse parça fiyatına yakın işçilik maliyetleri çıkartıp faturalara eklemektedir. bu nedenle yedek parça, bakım, onarım vs. gibi durumlarda orijinal yedek parça kullandırıp, güvendiğiniz bir özel nissan servisinin müşterisi olmak sizi çok karlı çıkartacaktır.

    bu arada; servis, yedek parça falan filan deyince, problemli bir araba zannetmeyin, her 10.000 km'de periyodik bakımlarını (hava filtresi değişimi, yağ filtresi ve yağ değişimi, motor suyu vs.) yaptırdığınızda tık demeden hiç problemsiz kullanırsınız. almera'da triger kayışı yerine triger zinciri kullanıldığından 300.000 km'ye kadar ciddi bir motor problemi de yaşamazsınız.

    genel olarak, muadillerine (civic, astra, golf vs.) göre %40 daha ucuza alınabilmesinin yanında, ortalama yakıt tüketimi (şehiriçi 100 km'de 7.5-8 lt civarı), yüksek konforu ve güvenlik donanımlarıyla da keyfinize keyif katan bir arabadır.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap