94 entry daha
  • --- spoiler ---

    ilk filmi (carpenter'ınkini) herhalde bi yirmi sene vardır seyrettiğim, o yüzden bu yeni yapımın finali öyle helikopterden köpeğe ateş etmeli bitince bu nasıl son lan deyiverdim.. nerden hatırlayayım yirmi sene önceki filmin öyle başladığını. ancak imdb'deki faq kısmında görünce youtube'dan ilk filmin ilk on dakikasını açtım da haaaaa deyiverdim. prikuğl falan olduğunu bilmiyordum ben, tekrar çekim sanıyordum.

    uzay gemisindeki kübik animasyon zımbırtısını hiç sevmedim, zaten film çekilirken o an orda olmayan, sonradan bilgisayarla eklenmiş şeyleri hiç sevmem (cgi efektleri de), oyuncu boş boş havaya sanki orada bi şey varmış gibi bakmak zorunda kalır, bütün gerçekçiliği yok eder falan fıstık..

    film bittikten sonra 82 versiyonunun ilk on dakikasını seyrederken sadece o kısacık sürede bile birden seksenleri hissedebildim. bu son yapımdaysa iyi bi seksenler intibası yaratamamışlardı. film gayet de 2012'de geçiyor gibiydi. oysa bi iki basit grafikli video oyunu falan oynasalardı, ve daha sakil giyimleri olsaydı o zaman seksenlerde geçtiğini anlayabilirdik.

    neyse işte kafama takılanlar bunlar.. ha bi de kate'i oynayan kızı film boyunca lan bu final destination'daki kız mı, yok o kız daha güzeldi falan diye seyrettim.. oymuş. yani hala güzel ama.. ne bileyim eskiden daha bi albeniliydi. öyle..

    --- spoiler ---
202 entry daha
hesabın var mı? giriş yap