20 entry daha
  • bu filmi izlemeye harcayacağınız 1,5 saatinizi tetris oynayarak geçirseniz bile, iddia ediyorum ki daha kaliteli zaman geçirirsiniz.

    hakkında genellikle "şahaser değil ama eğlenceli" denilen; ancak, eğlencenin "e"sini dahi göremediğim, son derece sığ ve sıradan bir filmdir.
    bir de "ticari film olduğu afişinden bile belli zaten, eleştirilmesine gerek yok" denmiş ya, en çok oraya takıldım. kardeşim, ticari olsun ama amerikan sinema endüstrisi olarak her sene yüzlerce ticari film çekiliyo; bari belirli bir beğeni eşiğinin üzerinde olaydı. ticari film demek, çöpe atılacak film mi demek ki?

    --- spoiler ---

    yakışıklı, kariyerli ve hiçbir kadının hayır diyemediği çapkın, zaten kafası da karıdan kızdan başka hiçbir şeye basmayan zengin dallama; bedenlerinin tek geceye mahsus, bir mal gibi kullanılmasını umursamayan yüzlerce kaşar; bu kaşarlara göre nispeten aklı daha başında çocukluk aşkı ve "ben yaptım sen yapma" diyen, rahmetli amcanın hayaleti... bir film daha ne kadar boktan olabilir ki?

    --- spoiler ---

    sevgilinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz, hafif bi romantik komedi izlemek istiyosanız, gidin when harry met sally veya notting hill falan izleyin. bu rezalete tahammül etmek zorunda değilsiniz. zaten şu matthew mcconaughey yavşağının da bir tane bile doğru düzgün filmini izlemiş değilim bugüne kadar! sıçayım main stream sinemanıza da, hedef kitleniz olan izleyicinize de! dünya üzerinde, sinema ve müzik sektörlerinde olduğu kadar başarısız olunup da, eşek yükü para kazanılan bir sektör daha yok anasını satayım. bu beceriksizlikle damacana su bile satamazsınız lan; bir ayda batar o dükkan! salak herifler...

    (bkz: şimdi sinirden kendimi sikecem)
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap