3 entry daha
  • skandaldır. üzerine atılı suç ne olursa olsun özellikle bir çocuğun ortaya attığı iddianın peşine düşülmesi gerekir. çocuğun tüm olanları hayal gücüyle uydurduğu ihtimaline karşılık özgürlüğünden mahkum olmuş ve küçük bir alanda baskı altında bir süre yaşamak zorunda kalındığında her türlü olayın yaşanabileceği ihtimali de gözardı edilmemelidir. buna yönelik ciddi önlemeler alınmalı, yapılacak şikayetler titizlikle incelenmeli. ama ne yazıktır ki ülkemde çocuklara değer verilmiyor. söyledikleri ciddiye alınmıyor. hayatın olgun safhalarının tohumları böylece travmalarla dolu atılıyor ve sonra biz nerede yanlış yapıyoruz, genetiği bozuk bunların, tespit edip baştan bitirelim işi, tinerci çocuklar kahrolsun, en iyi çocuk uslu sorunsuz çocuk yaklaşımı sergileniyor.
    uslu, sorunsuz çocukla uğraşmakta ne var? sıkıysa bu çocukları kurtar yaşadıkları travmalardan!
    bence bu çocukların başlarına bu olayların gelmesinin bir diğer nedeni de hukuki yardımdan yoksun kalmaları. ceza yargılamasında zorunlu avukatlık sistemi var ancak avukatlar çocukların davalarıyla ilgilenmiyorlar. zamanında kendi avukatlarına durumu bildirse ve avukat da adalet bakanlığı ve basın dahil her yere olayı duyursa bir baskı oluşmaz mıydı? çocuk eli kolu bağlı içerde kime neyi anlatacak ki? cezaevi yöneticilerinin vurdumduymazlığı akıl alır gibi değil diğer yandan
    bu ülkede insanların bu vicdansızlık kültürü ne zaman gelişti böyle? çocuk lan bunlar, bir derdi var, ciddiye alın artık bunları!
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap