565 entry daha
  • benim için ipad ve ios birlikteliği dışında pek bir rakibi yoktur.

    büyük firmaların gözü hep ios'ta olmasa tablet konusunda da fena değildir ama tablet almaya değecek içerik bulundurmuyor ne yazık ki... ben tablet alıp sektör dergilerini, textbookları, bankaları, sadece ios için yazılmış oyunları uygulamaları kullanamayacaksam neye yaradı o tablet. burada işletim sisteminin bir suçu da yok gerçi. firmaların temel refleksi önce ios için uygulamayı çıkart. android'e port et oldu ne yazık ki... çünkü premium müşteri tabanı büyük oranda ios kullanıyor.

    ama telefon kullanımda ios'tan açık ara öndedir. çünkü kısıtlı zamanda, ksııtlı ekran boyutunda iş yapmak için yaratılmıştır adeta. share menüsü, copy paste işlevsellikleri, otomasyon seçenekleri, hayvani boyuta ulaşmış rekabet yüzünden hemen hemen her iş için -reklam destekli de olsa- ücretsiz taş bir uygulama bulunabilmesiyle ios'tan çok üstündür.

    hiç para harcamadan minimum sayıda tıklamayla pdf'den ekran görüntüsünü alıp, bunu text formatına çevirip, üzerine biraz yazı ve 4 adet resim ekleyip, bunu tekrar pdf'e çevirip, dropbox'a upload ederek dosya linkini bir kontağınıza atabilirsiniz. ortalama 3 - 4 dakikanızı alır.

    ya da tasker ile (ücretli program) lokasyon/zaman/trigger bazlı profilleme yaparak telefonunuzun bütün özelliklerini -sıfır- tıkla açıp kapatabilirsiniz. hayal gücünüze kalmıştır.
1907 entry daha
hesabın var mı? giriş yap