715 entry daha
  • --- spoiler ---

    522'yi yazan yazarin kim oldugunu ogrendigim an kendimi en kotuye hazirladigimdan cok da etkilemedi bu bolum beni. bir de insan olacaklari onceden bilince sanirim pek etkilenemiyor, olacaklari bilmenin en kotu tarafi da bu sanirim.

    dan humphrey her zamanki gibi bu dizideki herkes icin cok fazla iyi, ancak kendisi pacey witter sendromuna kurban gitmis durumda. bunu asmasi icin blair su an cok ugrasmiyor gibi gorunebilir ama bunda blair'i degil bu bolumun yazari olan jake coburn'u suclayabilirsiniz. gossip girl'in en kotu tarafi bu sanirim, her bolumu farkli kisi yaziyor ve yazarlar hangi karakterleri ve iliskileri daha cok seviyorlarsa o karakterlere daha cok yogunlasiyorlar.

    daha onceden de dedigimi tekrarliyorum, blair ve dan'in arasindaki problem chuck degil, dan'in ta kendisi, en azindan ben bu bolumde de tam tersini destekleyecek hic bir sey goremedim. dan'e da hak vermiyor degilim aslinda, seneler boyunca blair'in yaninda olup da ona guvenebilmek zor sey. boyle olmadigini dusunuyorsaniz da sezon finali tam tersini kanitlayacaktir.

    edit: dan ve blair'in iliskisini 318'den beri destekleyen bir insan olarak blair'in chuck'a soyledigi cumleyi buraya yazmanin uygun olacagini dusundum, bu iliskinin neden boyle oldugunu aciklamaya yetecektir:

    "blair: i want what dorota and vanya have. real love. pure and simple love.
    chuck: you'd be bored within five minutes.
    blair: better bored than ashamed of myself. "

    bu arada gossip girl'de hic bir zaman ask ucgeni bitmez, asil birinci sezondan beri planlanan ask ucgenini unutmayin: serena-dan-blair.
    --- spoiler ---
350 entry daha
hesabın var mı? giriş yap