320 entry daha
  • bir pazar öğleden sonrası uykusu düşünüyorum.
    bütün hafta çalışmışım, sahil kasabasında yaşıyorum. yorgunum ama annem var, babam var yanımda. o zamanlar hala yaşayan itim var. anneme yardım etmişim sabah erken kalkıp, turşu kurmuş, temizlik yapmışız, babam iti gezdirmiş, it gelince bana sarılmış özlemden. düşünüyorum oğlum, elimde değil. uykumun arasında kurabiye kokuyor, annem bütün haftasonumu ona yardıma ayırdığıma kıyamayıp kurabiyeye boğmuş evi. babam gitmiş bana çağla çalıyor bir ağaçtan. özlüyorum olm, duramıyorum ben.
    basıp gidiyorum. daha iyi ne yapılır bilmediğimden lan, valla sizi bırakıp gittiğimden değil.
    istiklal'de yürüyorum heyecanla. ay dur sigarası yoktur belki deyip sigara alıyorum, yanına çikolata, sevmesine gerek yok, kardeşlere çikolata almak zorunludur, gidiyorum yanına, mal mal çalışıyor, bi sike yaradığım yok içip içip onu izliyorum, kahve yapıyor bana, sigara yakıyor. durup durup gurur duyuyorum. kardeşlerle gurur duymak zorunludur, bir şey yapmasına gerek yok. sadece duruyorum, seviyorum, o kadar. özlem, kendiliğinden geliyor.
    ben tülin'i özlüyorum sonra lan. olm valla seni az sevdiğimden değil, ben tülin'i çok özledim.
    kalkıp gidiyorum. kapıyı açmadan kahve suyunu koymuş oluyor. ama kahveleri ben yapıyorum. ayarını biliyorum. benim, içtiğim kahvenin ayarını bilen insana duyduğum sevgi genel insana duyduğum insanın toplamından çok. bununki şekersiz, %25 soğuk su. koyu. tek kişilik yatağı elti evine çevirebilecek kudrette dizi izliyoruz sonra. o kadar çok dizi izliyor ve temizlik yapıyoruz ki çalışmayan televizyon kendiliğinden kafasına dantel örüyor, vileda banyoda kendine madalya töreni düzenliyor gururdan. gülerken çok ciddiyiz de, ağlarken çok üzülüyoruz lan.
    peki ne oluyor, tabiysi özlüyorum.
    ben halamı özledim.
    halam çok artistir benim. hiç ona çekmemişim. 198 yaşındadır, 32 görünür, 1.60 boyu vardır, 1.80 kafa tutar, halam gibi görünür, ablamdır. bazen sadece yemek yaparım mutlu olur. bazen basıp giderim, git lan tabi der arkamda durur. ben abla nedir bilmeden ablam yok diye üzülebilecek kadar mal bi insanımdır, bu kadın bunu bile tahmin eder, ablam olur. ben onu anlarım da, özlediklerim vardır, gidiveririm.
    göksun'u özlerim çok pis. arkasından ''karı temiz kalplilikten ölcek mına koyim'' demişliğim olabilir. o benim ayıbımdır. bu da bana koyabilir. ondan uzakken pazarda gezerken taze sebzelere bakıp göksun burada olsa ne kadar sevinirdi demiş olabilirim. patlıcana baktım seni andım dediğim kim olsa -göksun hariç- beni dövebilir. olur hep bunlar.
    ama acil çıkarım, birilerini özlemişimdir, o anlar, anahtarını cebime koyar. giderim.
    3 tane insanlık dışı yaratık var bir de. onları ben yanımdayken de özlerim. yanlamasına uyurum yanlarında, hayatımda olmadığım kadar huzur hissederim. olm ben sizi çok özledim lan yamuklar. isminizi vermeme sebebim sarih piçler.
    olm siz hepiniz, kendinizi iyi biliyorsunuz da, ben sizi çok özlüyorum lan öyle bi sıkıntım var.
    bir adam olsa, bu yukardakilerle beraber eda olsa, özge, fatih, uğur, peri, ilksen, ayşe, merin, enes, ünsal,ezgi, ciyan, emre,özden, dahsin, engin, tuğrul, nefin, hasan, onur, ebru, mehmet, baran, cengiz, tuba, melih, arif, zafer, serpil hepsi hepsiolsa daha ne isterim. hepinizi o adaya kapatırdım ibneler.
    ama benim sadece adım var amına koyayım. o da özlem.
    bir tane daha isim var zikredemediğim, hah, ben aslında onu da çok severdim ibneler.
    olm aşırı özlemesem arardım lan.
    adımı sikiim.
522 entry daha
hesabın var mı? giriş yap