584 entry daha
  • daha önce merak ettiğim birkaç hususu dillendirmiştim bu yarışamyla ilgili, ama halen tam tatmin olabilmiş değilim, üstelik başkaca tuhaflıklar gözüme batmaya başladı, mesela;

    halen diyorum ki; kadınlar için ön şart tüm vücut lazerden geçmiş olmak mı? bunların tüyü kılı hiç mi çıkmıyor? regl olunca sulu yarışmalarda sıkıntı yaşamıyorlar mı?

    tüm yarışmacılar için, o sıcakta sürekli neden spor ayakkabı giyiyorlar, suya girip çıktıkları o ayakkabılar kokmuyor mu arkadaşım? bazı zamanlar kavurucu güneşin altında saatlerce yarışabiliyorlar, güneş lekesi, kırışıklık bunlar hep sıkıntılı şeyler..

    geceleri hiç mi biri horlamıyor, dipdibe yatıyorlar, sayıklayanı, pırt yapanı hiç mi olmuyor, bunun kritiği neden yapılmıyor gün içinde..

    ve en çok merak ettiğim; neden normal sohbetler etmiyorlar, en sevdikleri filmler, takıldıkları mekanlar, hoşlandıkları erkek/kadın tipleri, günlük sıradan muhabbetler, bir insanı saksılı fotoğraf çekip paylaşmaya iten dürtüler, ferhunde'den ayrılıp başka biriyle evlenip hemen çoluk çocuğa karışmanın verdiği hissiyat, kiminin 2 ayda bile 2 günlük kirli sakallı gibi kalıyorken kiminin 3 günde evrim teorisini yeniden gündeme getirmesi, eski hayatları, yaptıkları işler vs hakkında neden konuşmuyorlar, dertleşmiyorlar?
164 entry daha
hesabın var mı? giriş yap