31 entry daha
  • çok eğlenceli giden ve marvel filmleriyle aynı evrende gibi duran bir çizgi film olmuş. kendini hiç ciddiye almıyor olması sağolsun tam "our friendly neighbor spidey" tadında bir komedi anlayışı sağlıyor, çizimler de gayet bu temaya uygun yer yer chibiye kaçan sevimli bir tadda güzellikte. izleyin hem spider-man hem de bol miktarda tanıdık konuk karakterle eğlenin.

    --- `çizgi filme spoiler vermek de ilginç geliyo aslında ama ` ---

    film göndermeleri çok eğlenceli, iron man'den tony starkın muhteşem uçmayı öğrenme sahneleri, en sevdiğimiz ajan agent coulson'ın ortamda olması, thor ve asgard'ın da thor filmdeki görsellikte olmaları hepsi çok eğlenceli.

    spidey ile eğitim gören 4 velet süper kahramandan luke cage'i biliyorum bir de iron fist tanıdık diğerlerini bilemiyorum ama bunlardan favorim iron fist an itibarıyle.

    ayrıca üşenmeyip bize sevdiğimiz avengerlara arada bir önemli düşmanlara da yer vermeleri spidey ile beraber fanboy/fangirl heyecanımıza iyi geliyor, şimdilik hem iron man hem de thor'u gördük, hatta kurbağa thor bile gördük ki kendisi muhteşem laflar etti (villain, i say thee... ribbit, fear the frog of thunder, this is no mere mortal, this is man of spiders gibi) karşı tarafta da doctor doom ve loki'yi de görme fırsatı yakaladık

    yanlız iron man sağolsun iki dakika durmayıp bize 616'da çok mutsuz bir zaman öncesi gördüğümüz iron spider-man zırhını üretmiş, böyle ciddiyetten uzakta bile iki dakika da civil war bunalımına girdim açıkçası, bu evrenin olayı değil ama insan hatırlayınca da üzülüyor. zaten geçen gün yine bi yerde civil war the confession gördüm. neyse toplamda eğlencelik güzel çizgi filmmiş bu ben izlerim.

    --- spoiler ---
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap