42 entry daha
  • başıma gelmiş bir olayla aktarayım:

    tek başıma yaşadığım evime gelmişti. kafası bozuktu. ağlamaklıydı ama ağlamıyordu bir türlü. hafif de alkollüydü. ama zararsız denecek kadar içmişti. gece oldu. anlattıkça anlatıyordu. zaten dinlemeyi de bırakmıştım. yatacağım dedi. tamam dedim. benim kullandığım iki kişilik yatağı gösterdim.

    -lütfen beraber yatalım!

    dedi. yapma etme dedim. hatta şakayla karışık 'olacaklardan sorumlu değilim' dedim. içinde kötülük yok. biliyorum. hatta bana da sonsuz bir güvene sahipti. ama yapamam dedim ve kanepenin yolunu tuttum.

    -lütfen, birine sarılma ihtiyacı hissediyorum..

    ulan bunu söyleyen birini geri çevirebilir misin? zaten buz gibi soğuktu. birbirimizi ısıtırız diyip sokuldum yanına. direkt sarıldı.

    -ayakların soğukmuş.

    --- spoiler ---

    içinde kötülük yok biliyorum
    yok, benim de yok ama
    olmaz ki
    böyle de yatılmaz ki

    --- spoiler ---

    sıcak ayaklarıyla benim ayaklarımı ısıtmaya çalıştı. metabolizmam tepki vermeye başlamıştı sanırım. kalp atışlarım hızlanmaya başladı ve sınav başladı. sabaha kadar sürecekti bu sınav. evet iğrenç bir insanım ama hakim olamıyordum kendime. lütfen gidiyim dedim. 'hayır olmaz' dedi. kalp atışlarım dışarıdan duyuluyordu galiba. bu kadar kanı nereye pompalayacağını şaşırdı bünye. başım ağırmaya başlamıştı. iri göğüsleri yastık görevi görüyor, o kadar da birbirimize değmiyorduk. bitsin bu işkence. sabaha kadar çekilmez dedim aq. ellerimi vücudunda gezdirmeye başladım.

    -çek ellerini!
    +sen elliyorsun ya. sen de çek o zaman..
    -ben senin ellediğin gibi ellemiyorum!
    +bak napalım biliyor musun? ben kanepeye gideyim.
    -olmaz!
    +canım benim kangren olurum böyle sabaha kadar.
    -iğrenç bir insansın geek!
    +evet iğrenç bir insanım. şimdi bırak gideyim.
    -n'oolur gitmeee. lütfeeen. çok mu şey istiyorum? sarılmak uyumak istiyorum sadece.

    aradan 5 dakka geçmeden horlamaya başlamıştı bile. nasıl bir sarılmadır o arkadaş? kitlemişti resmen. sabaha kadar çıplak kadınlar cirit attı rüyamda. bir de 'olm 2 saat kalınca kangren oluyormuş' hikayelerine inanmayın. yalan o. zamanın ötesinden şimdiden sevgiler, saygılar. ama eksilemeden önce şunu bir düşünün. gerekli uyarılar fazlasıyla yapılmıştı.
319 entry daha
hesabın var mı? giriş yap