9 entry daha
  • espionage mevzusu geliştirilmeye fazlasıyla açık da religion müthiş olmuş. dinini yayma çabası, o çabayı gösterirken harcadığın turn ve gold'ların üstüne bir de dini yaydığında dinini seçerken seçtiğin bonuslardan kazandığın paranın / mutluluğun tarifi yok. oyun kesinlikle olmuş.

    civilization 5'i sevenler bunu daha çok sevecektir çünkü hem yeni ırklar geliyor ve ai dediğimiz oyun motoru acayip geliştirilmiş. prince'te osmanlı'yı aldım ceddin deden ceddin baban yardırıyorum map türü olarak large'ı seçtim; daha hiçbir ülkenin birbirine net bir üstünlük kurduğunu söyleyemem. japonlar ile zamanındaki ufak bir anlaşmazlık sonucunda 1000 yıldır savaşıyorum. ciddi ciddi he, sürekli asker yolluyor ben de asker yolluyorum falan. hala kazanan yok. ibne barış için 3 şehrimi ve bütün paramı istemese barışıcam da japonların map üzerindeki harika yayılımlarından dolayı ilerleyemiyorum üstlerine. ilerlersem götümden kan alıcaklar çünkü. bu yüzden 3 şehir ve tüm paramı istiyorlar zaten. osmanlı'da önceden barbar gemilerini yol üstündeyken kendi geminiz yapabiliyordunuz, artık o bütün gemiler olmuş bu ek paket ile ve şahane olmuş. yalan yok. janissary zaten oyunun en iyi özel ünitesi. osmanlı'yı seçmek size hem ayrı bir haz hem de gayet güzel bir oyun keyfi sunacaktır.

    edit: yalnız espionage'da ben mi beceremedim bilmiyorum ama japonların teknolojilerini çalmak için 86 turn beklemek zorunda kaldım. bu medeniyetten medeniyete değişiklik gösteren bir şey mi? 86 turn ne demek lan? bir de religion'daki gibi bonus falan da seçemiyorsun casuslar için. onlar öyle geliyorlar ve sen de bi şehire yolluyorsun.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap