5 entry daha
  • birkaç hafta önce arkadaşlardan birinin orhangazi'deki yazlığına gitmeyi planlar idik. aslında bacağımın sakatlığının da etkisiyle gitmiycektim, sonra bi anda aklıma sarıbıyık efsanesi geldi ve onlarla gelmem için ısrarcı bir tavır takınan bizim gençlere tek ve net bir şart koştum: oraya kadar gitmişken bursa'ya da gidilecek ve sarı bıyık bulunacak, fotoğraf çekilecek, gerçekkesitsel muhabbetler edilecek.
    çoğunluk kabul etti, ertesi gün öğlen bursa'daydık. hedefle ilgili elimizdeki tek veri ise emir sultan denen yerde bir çiçekçide ara sıra görüldüğüydü (işte bizdeki böyle bir sarıbıyık aşkı, sadece olasılıklar üzerine hareket edicek derecede hastasıyız kendisinin. bu bağlamda istihbarat için barca arkadaşımıza ve aracılık yaptığı için valost'a teşekkür ediyoruz).
    herneyse, önce emirsultan'ı, sonra o çevrede esnafa "abi buralarda flash tv'de oynayan sarı bıyıklı biri varmış çiçekçisi varmış" diye sormak vasıtasıyla ayka çiçekçilik'i bulduk (tam da mezarlık karşısı, dükkanı iyi yerde açmış - bu arada, arayış süresince tayfa olarak ekstrem derecede heyecan duyduğumuzu, sarıbıyığa yaklaştıkça kalp atışı/dakika oranımızın tavana vurduğunu söylememe gerek yoktur sanıyorum). bir baktık ki masasında kendisi, 5 kişi daldık g.t kadar dükkana. bizi öyle sıcak karşıladı ki kendimizi yeğenlerini canlandırdığımız epizotlardan birinde hissettik adeta. bundan sonrasını en ufak çarpıntıda bulunmadan özet bir diyalog halinde aktarıyorum:

    - aabi nasılsın ya, biz istanbuldan seni görmeye geldik.
    - ooo, ne zahmet ettiniz gençler, biz zaten geliyoduk istanbula.
    - hadi ya, niye?
    - yeni bölümleri orda çekiyoruz, yakında yayına giricek. hatta kadro eksiğimiz var orda, eğer düşünürseniz sizi de oynatalım. kız arkadaşlarınız varsa onları da çağırın.
    - süper ya, direk oynarız abi ayıp ediosun.

    biz burdan itibaren koptuk, fotoğraf çektirdik, birbirimize cep telefonu numaralarımızı verdik (övünmek gibi olmasın sadece benimkini aldı, kartını da sadece bana verdi cahit ağbi, ve sadece benle yalnız fotoğraf çektirdi kendisi). görüşmek üzere dedik ve ayrıldık. her gerçek kesit müdaviminin rüyası olan bir buluşmayı gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu taşıyarak yazlığa döndük, o keyifle iznik gölüne karşı güzel güzel içtik, neşemize neşe kattık. daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

    son olarak burdan emektar gerçek kesitçilerden arioch beyefendiye sesleniyor ve ona yolladığım fotoğrafları sitesine upload etmesi ricasında bulunuyorum.
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap