154 entry daha
  • i ve ii'den sonra haketten cok iyi gelistirilmis oyundur. ilk iki oyunda farkli sehirlere uyarlanmis ayni görevleri yapmaktan sikiliyordu insan. oynarken haketten hic sikilmadim, ama bittiginde cok üzüldüm. cok beklenmedik cok ani oldu cünkü.

    --- spoiler ---
    simdi söyle oldu; ben böyle yan görevler, romulus filan takiliyorum. bir yandan da assassinlerimi yetistiriyorum. arada bir de hikayeye devam ediyordum.
    en son iste bir görevde 4 tane assassinimi kaybedince tekrar 4 tane devsirdim egitmeye falan basladim.planlarim var. tüm görevleri yapicam, roma'da restore etmedik yer birakmicam filan diyorum. assassinlerimi hazir göreve yollamisken 20 dakika da hikayeye devam ediyim dedim. o sirada iste ceasar'i filan mina kodum filan derken bi baktim animustan cikmisim. collosseum'a filan gelmisiz. dedim bu ibeneler yine beni ayakci olarak kullanip güc kaynagi bulmaya filan yollayacak. neyse atladik zipladik. is ilginc bi hal almaya basladi. böyle sifreler filan cözülmeye basladi. bizim elemanlarin animus filan kurdugu yok. iskillene iskillene devam ettim. bir baktim sarisin hatunu kusbasina ceviriyorum. meger oyunun sonuna gelmisiz.

    abi nasil icimde kaldi ya. feministligin doruklarini yasayip paso kadin assassin yetistiriyordum ben ya. en son kivircik kafali bir tane aldiydim sag kolum diye yanima. daha bir sürü görev vardi lan. nasil üzüldüm. oyun göstergesi de %45i gösteriyordu. bildigin %45 ile oyunu bitirmisim. kim bilir neler kacirdim lan. allahtan romulusun zirhini almistim ve tüm kuleleri yiktiydim... en azindan onunla avunuyorum.

    cok hüzünlüyüm assassin kardesler.
    neyse revelations'u yukleniyor su anda.

    --- spoiler ---
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap