90 entry daha
  • videonun bu kadar başarılı olmasının hikmetlerinden biri de, geçen isimlerin son derece gerçekçi olarak seçilmesidir. hade bunları inceleyelim..

    serkan: videodaki avlanmaya çalışılan arkadaş, tam böyle arada kalan bir isimdir.. aloü utku nasılsın kardeş, ya da efe, ege gibi bir isme telefon açılmaz, muhemmed ya da mustafa vesaire telefon açılmayacak isimlerdir zaten cemaattendir bu tip isimler.

    mahmut abi: bu da evin abisi rolü için çok uymuş bir isimdir. bana bir ev abisi ismi söyle desen ya mahmut derim belki mehmet.. başka bir şey gelmiyor aklıma.

    bayram abi: bu abimiz de ilginçtir, üst kademede görevli olma melekesini nasıl elde etmiştir dersek, bayram ismine odaklanmalıyız. bayram, genelde iç anadolu'da konulan bir isim olup bölgenin kendine bahşettiği kıvrak zekasıyla diğer adayları geçip bölge sorumlusu olabilmiştir. ticari zekasının yüksek olması, mali konularda ehil olması da cabası.

    merveler: burada bahsi geçen kızlar da, tam çağrılacak ve ablaarca ısrar edilecek isimlerdir. mervenin arkadaşları esrayla büşradır kesin.. kalkıp badesu'ya telefon açmak mantık dışıdır, çünkü bu kızımız ev ortamına davet edilemeyecek kadar marjinal bir kafa yapısına sahiptir. ya da sahip olabilir.

    son olarak bu telefonda konuşan arkadaşın ismi geçmese de ben az çok tahmin ediyorum. fatih'tir bu kesin. muhammet fatih, ya da mehmet fatih diye nüfus kağıdında geçen ikinci bir ismi olabilir.

    abiler swf.nin vol 2 sini bekliyoruz bu arada.. geçen seferki gibi tıraş olurken bıyıkları kesme kardeş, serkanı, ercanı öss tercihlerini yapma ayağına yurda çağır, sonrası sana kalmış.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap