22 entry daha
  • ifk mariehamn'ın eski 10, bursasporumuzun yeni 7 numaralı hücuma yönelik orta saha oyuncusu. bizdeki süper lig'in finlandiya versiyonu olan "veikkausliga" bir la liga değil elbet ama an itibariyle 21 yaşında olan bu brad pitt kırması sarı pipinin bu ligde oynadığı son 28 maçta attığı 14 gol ve 9 asisti dikkat çekici.

    fakat 23 ağustos bursaspor twente maçında kendisinde daha dikkat çekici olan bir şey vardı..
    senin o götün göbeğin nedir arkadaş? siz finlandiya'da evin salonunda mı oynuyorsunuz bu futbolu, halısahada haftada bir mi toplanıyorsunuz napıyosunuz?

    hali hazırda kurulu yeşil timsahlarda şimdilik çok fazla forma şansı bulamayacağını düşündüğüm bu tombinin ertuğrul sağlam tarafından uzun vadede pablo martin batalla'nın alternatifi olarak alındığını düşünüyorum.. maestro bu aralar formunun zirvesinde ve ahanda buraya yazıyorum, başta alex'le sorunlar yaşayan fenerbahçe olmak üzere sezon içinde ya da sonuna doğru bu adam ligde zirveye oynayan diğer takımlar tarafından kurcalanacaktır.. aklı çelinmeye çalışılacaktır.

    sibel can'a geri dönersek 69. dakikadan itibaren oynadığı twente maçında heyecanlı, hareketli, pas isteyen, yönlendirmeye çalışan bir duruşu vardı fakat genel anlamda tipik bir süper lig takımı geri dörtlüsünün bir güreşçi, bir kasap, bir gladyatör ve bir sırtlandan oluştuğunu düşünürsek o bıngıldayan vücuduyla bunların arasında iş yapması mucize olur.. zaten bizim tanıdığımız ertuğrul sağlam'da o kilolarla onu sahaya sürmez..
    bol bol kardiyo çalışmaları seni bekliyor sarı, görüşmek üzere..
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap