7 entry daha
  • beni heyecanlandıran film. chan-wook park'ın son filmi. hem de en sevdiğim aktrislerden biri ile çalışıyor. nicole kidman. şu ara trailer ile yetiniyorum ama mart 2013'te hemen sinemaya koşuyorum.

    kısaca konusu şöyle; india'nın (mia wasikowska) babası öldükten sonra, daha önce hiç tanımadığı amcası charlie (matthew goode) ortaya çıkıyor ki india'nın annesi evelyn ( nicole kidman) biraz kayışları kopartmış biriyken. india babasının ölümünü araştırırken yakışıklı amcasına ait bazı gizemler ve farklı davranışlarını öğrenmesi ona karşı saplantı oluşturmasına neden oluyor.

    eğer intikam üçlemesini iyi anlamışsam chan-wook park'ın bence hikaye şöyle olabilir;

    --- spoiler ---
    evelyn, amca ile yaşamak için kocasını öldürür ve amca çıkagelir. amca da anne gibi biraz deli, biraz tuhaf biraz şeytanidir. stoker ailesinin bu tuhaflığını india'da da görürüz. zaman ilerledikçe amcanın india'nın çılgınlıklarını görmesi, amcayı anneden uzaklaştırıp, india'ya yakınlaştırır. artık amcanın amacı india'dır ve india'yı kendi tarafına çekmek ister. herkesin içindeki kötülük birer birer ortaya çıkar. cinayet, şehvet, korku v.b.
    --- spoiler ---

    heyecanla bekliyoruz efendim.
120 entry daha
hesabın var mı? giriş yap