• üniversitede psikoloji'den maynır yapmıştım, yan bölümüm. asıl alanım da ekonomi finans. bu ikisinin mükemmel kombinasyonuyla ortaya şöyle bir sonuç çıktı: piyasada seansına 350-400 tl verip psikolojik danışmanlık alıp iyi olacak birisi bu sürecin sonunda finansal çöküntü sebebiyle ilk durumdan daha kötü bir pozisyona geri dönüyor. benim araştırmalarıma göre psikolojik danışmanlığa ihtiyacı olanların %85'inin hali bu.

    siz çoluğun çocuğun rızkını bu 400tl/saat piskologlara verirken adam porsche cayenne'le sizin 500t beklediğiniz durağın önünden geçiyor. bi de iki kısa korna yapıyor sizi görünce, arabanın kapalı camları arkasında gülümseyerek "merhaba amına goduumun ruh hastası, meraba" diye el ediyor.

    sevgili exceller, hesap yapak:

    vampir kardeş nişantaşı'nda 400tl'den günde 8 kişiye baksa = 3.200 tl yapar
    3.200 x haftada 5 gün çalışsa 16.000 tl yapıyor, ayda 64.000tl. 3.000 tl'sini kiraya boka püsüre ver. 60.000 tl net para kalıyor vampir kardeşe.

    150.000 eur'ya porsche cayenne alsan 10 yıl kredili ayda 3.000 tl'ye geliyor.

    dediğime geldin işte: adam porsche cayenne'le senin beklediğin durağın önünden geçip sana gülümseyerek küfür edebiliyor.

    olm bakın mal olmayın.. paranızı çarçur etmeyin. yaptığım incelemelere göre derdini danışmana anlatan adamların %95'inin derdi, anlattıktan sonra kendiliğinen geçmiş oluyor bilimsel tabirle sönümleniyor lan yarak kafalılar. bütün bu durum veri iken, saati 25 tl'den psikolojik danışmanlık vermeye karar verdim. tamam sözlükte reklam yapmak hoş değil ama bence bir düşünseniz iyi olur. (moderatörlerden rica bir süre üstte kalırsa sevinirim..)

    böyle bir danışmanlık verebilecek bilimsel altyapıya da haiz olduğumu düşünüyorum. bu alanda okuduğum kitaplarla kendimi yetiştirdiğime inanıyorum (% 100 düşünce gücü, şeker portakalı, gemisini yürüten kaptan ve daha niceleri..)

    sözleşme basit:

    25 tl/saat'e bana geliyorsun 10 seans yapıyoruz, iyileşme olmazsa paranı iade ediyorum. nişantaşı'ndaki vampire gidiyorsun parasını ben veriyorum. gene iyi olmazsan paramı iade ediyorsun üzerine de ilk 10 seansın parası olan 250 tl veriyorsun ve ben senin ağzını burnunu kırıyorum, taksim ilkyardım'a götürüyorum bu işte kazandığım parayla aldığım reno sembolle.

    her durumda win win

    edit:

    sabahtan beri 25 tl'den anlaştığım 3 hastam oldu. ortaokulda din kültürü ve ahlak bilgisi dersinden beri kimse sikmedi bu beyni böyle. hakikaten de 25 tl'ye yapılacak bir iş değilmiş bu. tamam hatamız olmuş.

    ama bana denk gelen arkadaşlar da ayrı psikopat çıktı. arkadaşım "olay kafada bitiyor" diyorum "düşünmemeye çalış" diyorum, siktir git işte.. bir tanesi evin halısından hoşlanıyormuş anası başka bir kızla evlendirmiş. halıyı unutamamış, hala çaldırıp kapatıyormuş halıyı. "halıyı aramamaya çalış.." diyorum haklı olarak, sonuçta onun da özel bir hayatı var. ben senlen normal insanmış gibi konuşmaya çalışıyorum seni insan yerine koyup muattab alıyorum, sen bunu anlamıyorsan ben ne yapabilirim.

    full + full reno sembol'ü her halükarda alırım diye 250 tl de kapora vermiştik. o da yandı bu durumda.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap