106 entry daha
  • yerli malı versiyonunun kendisini izlemeyi özendirdiği dizi. intikam intikam diye o kadar çok reklamı yapıldı ki "ulan 90 dakika onu mu seyredicem" diyip 40 dakikalık revenge' e başlayıp müptelası oldum.

    9 bölümlük genelleme yaparak tyler ibnesi allah belanı versin diyorum.

    diğer karakterlere gelince; başroldeki kadını uzun bir süre alexandra breckenridge sandım. o olsa daha bi güzel olurdu gibi gelmedi de değil hani. olsun. nolan, havalı saçlarını ve koruman ed i gördükçe, elmyra olup parçalayarak sevmek istiyorum seni. keşke gerçek olsan. dec, gossip girl başladığından beri 17 yaşındasın allahsız, git önce o bıyıkları bir kes. ash, sen o rezil kahküllerin ve insanlara bok atışınla tam bir bonnie bennett sin. "bu hayatı istiyorum, çalışmak değil, aman hıh siz ne anlarsınız pis zenginler keşke ölseniz" diye hayat mı geçer lan?

    genel olarak sevdim ben bu diziyi. sonsuzluk kere sonsuzluk, oraya buraya 8 çizmekten daha karizmatik. insanlar, manzara, eğlenceler falan derken hayat tam uu beybi modunda geçiyor. o değil de her allahın günü verdikleri partileri, çeriti iventleri düşününce, bu dizi bildiğin vampire diaries' in vampirsizi olmuş.

    hayat size güzel pis zenginler.
179 entry daha
hesabın var mı? giriş yap