843 entry daha
  • sevgili gelecekteki sevgilim,

    bugünler biraz zor geçiyor, öyle hayat bazen herşeyi denemek istiyor üzerimde. aslında herşeyini biliyorum dediğim hayat, her defasında başka bir yüzüyle karşılıyor beni. kucaklamıyor, sarıp sarmalamıyor. kedi gibi koynuna sokulmak istiyorum ama yanaşmıyor.
    bir sürü şey biriktirdim sana. anlatmak istediğim tonlarca saçmalık. dinlerken ya da dinlermiş gibi yaparken, gülümsemeni hayal ettiğim şeyler. bir sürü şiir var kalbimde henüz yazmadığım. artık yazmak istiyorum.

    yaz mevsimini sevmem mesela, kışı severim. belki ısınmak için seninle. üşüyen ayaklarımdan şikayet etme, ısıt sadece. çok konuşurum. biri sus diyene kadar çok. sus deme. bazen oturduğum koltuktan kalkmam saatlerce. yanıma otur, miskinliğimi de sev. en çok çay kokusu severim evde, çay demle. bazen biri sus dediği için değil, kendimi daha az duymak için susarım. sen konuş benimle o zaman, seni dinleyeyim. susmak olmasın bu.

    hep bir yerlere gitme planlarımız olsun. sabah gittiğimiz yerde uyumayalım. başka bir yolda olalım ya da nerede olursak olalım yanyana.

    ağzımı doldura doldura "sevgilim" diyeyim. arkadaşım, dostum değil. "sevgilim"

    karşılaşmak üzere "sevgilim"
768 entry daha
hesabın var mı? giriş yap