17 entry daha
  • yıllar önce yaşanmış bir olayın üzerinden uzunca bir süre geçmiş olmasına karşın, bir kısım insanlar tarafından hala unutulmadığını göstermiştir.

    ama şöyle de bir şey var.
    bir yaşanan olayın detayları bilinmiyor.
    iki olayın kamu tarafından öğrenilmesinin arkasında bambaşka sebepler, yavşak köşe yazarları var.
    üç bu olay yaşandktan çok sonra gündeme geldi.
    dört bu adam üzerinde bir karalama kampanyası var bu da gerçek.

    şimdi yaptığı hareket iğrenç bir hareket olmakla beraber eğer taraflar aralarında ki sorunu çözdülerse kimseyi zerre alakadar etmez. burada hakkı aranan kişi zaten halihazırda bu protestonun bir parçası değilse orada o kürsüye çıkanlara bok yemek düşer. mecazi konuşuyorum. bence hareket kadına karşı yapılmış bir hareket değil insana yapılmış bir harekettir.

    bu adam prensipleri olan bir adamdır ve bu konu hakkında bir kere bile ağzını açmamış, yanında ağzını açanlara da haddini bildirmiştir. olayın aslı, iç yüzü bilinmeden de bu kadar üzerine gidilmesi gayet angutça bir harekettir.

    bugünün üniversite öğrencilerinin yaş ortalaması alındığında o kürsüdekilerin çoğu olay gerçekleştiğinde lise sıralarında öss ye hazırlanan gençlerdir bu yüzden çoğu orada kulaktan dolma bilgilerle bir şekilde gaza getirilip orada bulunmaktadır.
    ayrıca protesto dediğin öyle olmaz. dünya üzerinde, ülkemizde kadına karşı şiddet tavan yapmışken hele çıkıp sadece bu adamı protesto etmek işgüzarlıktır ki bence gayet eşitlikçi bi adamdır. karşısındakini de cinsiyetine göre ayırt eden bi adam değildir gördüğüm kadarıyla, sadece zekasına göre ayırt eder bi yapısı vardır ki gayet makul.

    orada bir protesto var ise bu kadınların haklarını korumak değil türklüğe düşman olduğu düşünülen birini protesto etmek anlamına gelmektedir. zira olaylar zıvanadan çıksaydı ortam odtü de olsa adım kadar eminim akşam haberlerinde içinde "tekbiiir" geçen sloganlar duymamız içten bile değildi.
    seversin sevmezsin bu adamın agresif bir yapısı vardır, koca koca da taşşakları vardır, söylediğine katılmasan da söylediği şeyleri söyleyebilme cesaretini gösterdiği için.

    yaşanan olay münferittir. ama taraflar arasında bir sorun yoksa kimseyi alakadar etmez.

    adamı konuşturmamak ayıp bir kere. ne güç sahibi ne de para sahibi adam. hani biraz gücünün yettiğini protesto etme durumu var sanki.

    ha bak ama dersin ki "hocu bak sevan nişanyan kaçak inşaat yapıyomuş, bunu da överek anlatıyormuş sağda solda burası hukuk devleti bunun protesto edilmesi gerek" dersen gelir yanına ederim protestomu insanca-ki orada da aslında adam güzel bir harekette bulunuyor ama işte bak hak hukuk dahilinde suçlu konumuna düştüğü için diyorum gelirim diye. hani hukuk devlet ya ondani.

    neyse özünde gayet faşizan bir protestodur. bunu kadın hakları kısvesine sokup yapmak daha da ayıptır.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap