26 entry daha
  • mini etekli kız gördüklerinde dönüp 50bin kere bakan , ağzının suları akması akabinde birde evine gidince onu düşünüp masturbasyon yapan zihni karışık ve çükü vücudunun ceosu olmuşlar için ''mini etek'' kavramı aşılması zor bir olgudur. 80 yaşına da gelseler mini etek onların bilinçaltında direkman '' zikilecek kadın'' imgesini hortlattığından kısa eteği asla kabul edemez karısına kızına giydiremez , yakıştıramazlar .

    böyle aciz durumdaki bir zatın kalkıpta sevgilisine mini etek yakıştıran erkek godoştur,acizdir bunlar zaten erkek değildir demesi kendi sapıklığını örtpas edeyim derken sıçıp birde üzerine mum dikmesidir. kadın ister sevgili olsun ister eş , karşısındaki erkeğin tapulu malı değildir , bireydir ve özgürdür . kadına mini etek giyme , onu giyme , bunu takma , evde otur beni bekle , ben yokken kakanı bile yapma demek hıyarlığın,cahilliğin,mallığın dışavurumudur. (bkz: ekspresyonizm)

    sevgilinize mini etek giysede bakarlar , giymese de bakarlar . değil mini etek , mini gözlük bile taksa bakarlar , kafanızı kaldırında içinde yaşadığınız topluma bir bakın anlarsınız . üstelik sevdiğinizi başka birinin çükme ihtimalini yaptığınız veya yapacağınız hiçbir eylemle azaltamazsınız. aman mini etek giymesinde bakmasınlar , mazallah biri züker ben sonra ne yaparım gibi korkaklıklardan sıyrılın.

    edit : gidipte sokak ortasında sevgilime mini etek yakışıyor diye bağırmaktan veya erkek arkadaşlarını toplayıp benim hatuna mini etek çok yakışıyor diyebilmekten bahsetmiyorum , elini tuttuğun kadına bakıpta ''yakışıyor lan'' demekten bahsediyorum. burada sorgulanması gereken tek şey mini etek nedir ' e bakışaçısıdır . yazılan bu kadar şeyi okuyupta sözlükteki kızlara şirin görünmeye çalışıyor gibi yorumlayan dangozlar,hayata bakış açınızı seveyim... (bkz: beğenmediği entry için mesaj atan yazar)
143 entry daha
hesabın var mı? giriş yap