33 entry daha
  • dermatolog ablamdan aldığım son tiyolara göre şu basit yöntemlerle gerçekleştirilebilecek bakım türü. kadınlar klubü moduna girmeyi göze alarak yazıyorum. kalemi kağıdı hazırlayınız:
    1- kesinlikle ve kesinlikle kozmatik amaçlı ürünle bakım yapmıyoruz.
    ablamın tavsiyesi göz çevresi için sebamed... la roche posay ürünlerini de gece/gündüz kremi olarak tavsiye ediyor. yazın gündüz kremi yerine sadece ve mutlak suretle güneş koruyucu sürüyoruz.
    2- gece kremini gün aşırı sürüyoruz. çünkü cildin nefes alması gerekiyor. bazı günler sadece temizleyip yatıyoruz bu nedenle.
    3- gün içinde benim gibi çektirmiş olduğunuz doğal filtre kahveyi içen biriyseniz haftada bir kez peeling amaçlı olarak makinede kağıt fıltrede kalan kahveyi yüzünüze sürüp bol su ile duruluyorsunuz (üçü bir arada, aromalı kahveler ya da türk kahvesi olmuyormuş).
    bir nevi atıkları değerlendirmiş oluyoruz, süper. haftada birden fazla sefer cildi soyarmış efenim. bir kez yeterliymiş.
    4- doğal peeling amaçlı bir diğer öneri ise kese. evet bildiğiniz kese. iyi marka bir kese alıp, onu sadece yüzünüzü keselemek için kullanıyorsunuz. ömrümde sivilce problemi yaşamadım. tek nedeni ablamın tavsiyesi ile her banyoda yüzümü hafif hafif (haşırtttt diye değil) keselememdir.

    https://www.youtube.com/watch?v=yznc9rn3rya&sns=fb
191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap