7 entry daha
  • cok guzel ya da cok zeki olmayan, cok guclu bir karaktere ya da bedene de sahip olmayan, ama dizinin esas karakteri olmasindan oturu her turlu sahane yaratigi kendisine asik eden dizi karakteri kizin tam ismidir.
    ilk baslarda seksi kiyafetler icinde ukala tavirlarla dolasip gezmesine ragmen, ayni o yastaki bir kizin gercekten yasayacagi gibi, kotu olaylar yasamis (vampirlerden ve saire bahsetmiyorum) ve bu sayede de duygusal derinlik kazanmis, artik giysisinden cok arkadaslarina deger veren, huzunlu bir kadin haline donusmustur.
    bu hali tabi ki daha iyi olmustur.
    terketmis, terkedilmis, aciyi, huznu, her haliyle yasamistir. artik gercekten kadin olmustur. baslardaki zuppe havasi yerine duygulu ama huzunlu havasi ona daha cok yakismis, sevimli olmaya calismamasi da isabet olmustur.
    zira, o ne guc ne de sirinlik degildir. o, bir cesit gercek superkahramandir. yani hayattaki acilari fiziksel yetenekleriyle yenemez. bunu ogrenmistir.
    kendisine guveni de bu nedenle belki sarsilmistir. ailenin tek kizi durumundan bir anda aileye bakan kiz durumuna gecmistir. ustelik bu gecis sirasinda sizi de beraberinde goturecek kadar sahiplenmistir kendisinin olmayan hatiralari. sefkatli ve sevecen olmustur.
    gururunu artik gucunden degil, sevdiklerinden alir. ve onu sevenlerden.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap