9 entry daha
  • street fighter'ın kralı bu karakterdir. kırmızı karate kıyafeti, siyah kuşağı, sarı saçları ve dave mustaine bakışları ile gönüllerde taht kurmuştur. iyi oynayanın elinde bir tekme tokat makinesine dönüşür. çok hızlı hareket ettiği gibi eğer oturtabilirseniz tek yumrukta rakibi kendinden geçirebilme özelliğine de sahiptir. havadan karadan nereden olursa olsun her türlü darbeye karşı bir darbeyle karşılık verebilir, bu da onu yenilmez kılar. aslında kendi halinde bir tip olup tek amacı sevgilisine kavuşup mutlu bir yuva kurmaktır.

    hareketlerini de yazayım tam olsun:

    hado-ken : mavi bir fireball fırlatır. (ilk başlarda tek tek atıyordu sonra azdı ikişer ikişer, falsolu filan atmaya başladı kereta)

    tatsumaki-senpu-kyaku (tatsumakisenpukiyaku) : pervane modunda dönerek tekme manyağı yapar (ryu'nun aksine vurduğu zaman düşürmez, bayıltana kadar vurmaya devam eder)

    shoryu-ken : no you can't olarak da bilinir. hava doğru yumruk atarak sıçrar rakibin böğrüne yumruğunu indirir ve dönerek yere iner. ken'i yenilmez yapan hareket budur. seri şekilde bu hareketi yapabilene kimse kolay kolay yaklaşamaz. hele bir de son vuruşu bu hareketle yaparsanız yere yavaş çekim inişi saçlarını bir salışı vardır ki hemen gidip karete kursuna yazılasınız gelir.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap