6 entry daha
  • hedef isim mihrac ural'la konuştuk: reyhanlı'nın failleri ortadadır!

    akp hükümet sözcülerinin ve ana akım medyanın hedef aldığı mihrac ural'la ferhat aktaş'ın gerçekleştirdiği röportajın bir kısmını yayınlıyoruz tamamını koçgiriplatformu.com adresinden okuyabilirsiniz

    -mihrac bey sizin adınız etrafında bir süredir türkiye medyasına yansıyan suçlayıcı haber akışının yoğunluğunu sizde yakından takip ediyorsunuzdur. özellikle ana akım medyanın bu yönlü haberlere ağırlık vermesini hangi nedenlere bağlıyorsunuz, mihrac ural bahsettikleri gibi türkiye ve suriye'yi karşı karşıya getirmeye mi amaçlıyor?

    mihrac ural: reyhanlı’da yaşanan insanlık dramının failleri insanlık dışı senaryolarıyla bölgemizi yakan ve kana bulayanlardır. bunlar vicdansız ve ahlaksızlardır. bu menfur olay, erdoğan’ın yüzü kadar solun da yüzünü ortaya seren bir turnusol oldu. reyhanlı’da yapılan insanlık kıyımı bir terör eyleminin ötesinde tipik devletler arası ayak oyunlarıdır. bölgedeki dengeleri karıştırmak isteyen güçler dışında da hiç bir siyasi amaca hizmet etmeyen bu kıyıma karşı ilk tepki verenlerden biri de ben oldum. bu kıyımı şiddetle kınadım. kıyımın gerçek sorumlusu olabilecek çevrelerin kimler olduğunu örneklerle açıklamaya çalıştım. erdoğan’ın fethullahçı imamlar ordusunca ele geçirilen türk istihbarat birimleri (mit ve emn. gen. mü.istihbarat dairesi) ve israil’in mosad’ı olduğunu açıkladım. bu iki güç bölgede kirli amaçlarla çalışan ve suriye olaylarında en baştan itibaren aktif yer alan eli kanlı güçlerdir dedim. bunun için şam ve halep’te kanlı eylemlerin tetikçileri kimse, reyhanlı’nın da tetikçileri onlardır dedim..

    bu düşüncelerimi reyhanlı olayı akabinde onlarca kez tekrar ettim. dolayısıyla böylesi eylemlerden halkların hiçbir çıkarı olmayacağını teyit ettim. bu anlamda, şu dünyada suriye ve türkiye’nin karşı karşıya gelmesini isteyecek en son kişi benim.
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap