89 entry daha
  • ticari zihniyetiyle bana tarifi imkansız duygular yaşatmaktadır. herkesin bildiği gibi, nadirkitap.com adıyla kendisi de kitap satan bu firma, zaman zaman kampanyalar düzenlemektedir. örneğin son kampanyalarını 18-19 mayıs tarihlerinde düzenlemişlerdir. bu tarihlerde site üzerinden yapılacak 50 tl ve üzeri alışverişlere %10 indirim uygulayacaklarını belirtmişlerdir. aslında her şey buraya kadar normal gibi görünmektedir. elbette satışlarını arttırmak için kampanya yapacaklar. bundan doğal ne olabilir!

    ama durun asıl konuya daha gelmedik. bundan sonrası çok daha ilginç. bu şark kurnazı firma, 17 mayıs'ı 18 mayıs'a bağlayan gece eşi benzeri görülmemiş bir uygulamaya imza atarak, nadirkitap.com adıyla satışa çıkardığı tüm kitapların fiyatını 50 kuruş yükseltivermez mi? böylelikle zamlı fiyatlara %10 indirim yaparak aslında pek de indirim falan yapmamış olur. "insanlar nasıl olsa anlamaz, göz boyayalım yeter" mantığıyla işletilen en güzide şirketlerden biridir.

    bu arada kampanya sona erer ermez kitapların fiyatları tekrar eski haline getirilmiştir. işte bir kampanyanın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.

    hepinize bol kampanyalar!
923 entry daha
hesabın var mı? giriş yap