• universite siralarindan gecmis herkes bir iki kez adini duymustur aegeenin."bu hafta sonu eysi de toplantimiz var", "eyci yemegine gittik", "eyci biybiyi kermesi duzenliyom gelemem" "eyci toplantim vardi yorgunum, hem muayyen gunumdeyim" cumlelerini cok duyduk.
    peki neydi bu olusumun faliyetleri?
    ben sahsen mukerrer toplantisina, prezentasyonuna, oryantasyonuna(orientnation da olabilir) katildigim halde tam olarak kavradim diyemem.
    ozetle sanirim bir grup genc dostluk mutluluk mesaji saciyor, ulkeler arasi yakinlasmaya aracilik falan ettigini saniyordu.
    yok socrates fikir hareketimiz ile ege sorununu cozuyoruz, plato zikr hareketimiz ile ergenlik sivilcesi izlerini yok ediyoruz gibi iddialari olan, ozellikle belirtildigi uzere hic bir politik fikre ideolojiye hizmet etmeyen(yani liberal) bir kurulus idi.

    ben aisec ile donusumlu giderdim.zira gunleri uyuyordu.ama sonra antenna kurma olusumundan ikrah ettim, rektore su mektubu ver falan dediler bana yoruldum basim agriyiverdi bi anda, en iyisi leo olayim lions a gireyim orasi daha az dertli dedim.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap