6 entry daha
  • depresyon sebebiyle oluşan ve tedavi için verilen antidepresan ilaçlardan kaynaklı anksiyete sorunlarının giderilmesine yarayan, aynı zamanda yüksek miktarda etken madde içeren dozları şizofreni ve bipolar bozukluk gibi hastalıklarda da kullanılan bir antipsikotik ilaç.

    bir aylık bir tedavi sürecinin ardından, uykumu düzene soktuğunu, depresyon ve yoğun antidepresan kullanımı kaynaklı sorunlarımı çözdüğünü düşünüyorum. yan etkileri elbette vardır, uyandığınızda hayatı toz pembeye çevirmiyor evet.

    yan etki mevzusu tüm ilaçlar için geçerli. düzenli kullanım, dengeli hayat gibi şeyler insanın kendi elinde olduğundan bir antipsikotik ilaçtan kişinin hayatını kökünden değiştirmesini beklemek abesle iştigal. tüm ruhsal bozukluk tedavisinde kullanılan ilaçlar gibi yalnızca kişiye hayatını düzene koyması konusunda yardımcı oluyor, gerisi doğru yaşama, doğru beslenme falan fıstık.

    bırakıldığında nasıl bir etkisi olduğunu göreceğim artık. o konuda bir şey söylemiyorum. şu anda prozac ile iyi bir ikili oluşturmuş durumdalar bünyemde, daha ne kadar bu şekilde gidecek, buna doktorum karar verecek artık.
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap