54 entry daha
  • bugün cenk akyol hakkında yazdığı yazı gerçekten çok çarpıcı. fuat akdağ hakkındaki kısmı yeterince vurucuyken bir de öye bir son paragraf gelmiştir ki sadece fuat akdağ değil, bu olaya sessiz kalan (ve çoğu ile aslında dost oluğunu tahmin ettiğim) bağış erten, banu yelkovan, mehmet demirkol gibi isimlere de feci çakmıştır yiğiter uluğ. ellerine sağlık:

    "bir de sesini çıkarmadan uslu uslu oturan arkadaşlarımız var... hani arada sırada iç geçirerek bizde sporcu takımının apolitik olmasından dert yanan, topçularımızın hiçbir konuda tavır almamasına bozularak “avrupa’da öyle mi?” makamından çalan... ama bir delikanlı çıktığında, onu boğmaya çalışanlarla aynı stüdyoları, aynı programları paylaşmakta beis görmeyen... memlekette futbol muktedirlerin sidik yarışı haline gelmişken, hâlâ ‘güzel oyun’dan söz edebilecek kadar romantik bindirmeler yapan... lacivert cümlelerle bezeli metinlerden öteye gidemeyen... sosyal medyada gençleri gaza getirirken, programlarında çalının etrafından dolaşan çok sevgili arkadaşlarımız...
    şair sizler için yıllar önce yazmış: “ya dışındasındır çemberin / ya da içinde yer alacaksın / kendin içindeyken kafan dışındaysa / çaresi yok kardeşim / her akşam böyle içip kederlenip / mutsuz olacaksın /şiirlerle şarkılarla kendini avutacaksın...”
    murathan mungan “şiirlerle şarkılarla...” demiş. o zaman tweet yoktu ki..."

    http://www.radikal.com.tr/…_teknik_sebepler-1141797
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap