45 entry daha
  • 2 senelik azmin sonunda bu sene gittiğim festival.

    bir kere türkiye'deki dandik festivalimsilerden sonra gerçek bir festival havası solumak çok farklı bir his. 14 tane sahnesi, 100lerce dj'i bir yana house müziği ve eğlenmeyi gerçekten bilen dünyanın dört bir yanından gelmiş katılımcı kitlesiyle tam bir festival. gitmeden en iyisi diyordum, gittim, gördüm, rahatlıkla söyleyebilirim ki en iyi festival.

    detaylara gelirsek. bir kere dj listesi bilindiği gibi müthiş. bazı saatler nereye gideceğimizi şaşırdık, genelde ana sahneyi terkedemedik ama dj listesi bu kadar doyurucu olabilirdi, daha iyisi olamazdı sanırım.

    ses sistemi inanılmaz. yok house müzik kapalı ortam müziği, açık havada aynı tadı vermiyor filan tamamen hikaye. ana sahnenin en uzağındayken bile bangır bangır koptuk. yere ininceki hissi tarif etmem ise gerçekten zor. sürekli zıplayan, dans eden, tüm sözlere eşlik eden süper bir kitle, kalbi sarsan bir müzik ve müthiş bir sahne.. kapalı sahneler ayrı bir atmosfer, suyun üstündeki butik sahneler, alternatif sahneler.. hepsinin yaşanması gerekli.

    hava konusu biraz sıkıntı. 3 günün 2sinde yağmur yağdı. özellikle cumartesi gecesi armin şov yaparken durmak bilmeyen yağmurdan dolayı çıkmak zorunda kalmak baya koydu. sırılsıklam olup o kadar yolu dreamville'e kadar yürümek de çok yorucu. ben baya gündüzleri hasta, akşam ve gece iyileşmiş modda takıldım bu yüzden. dreamville'e yürümesi yaklaşık 30dk. su ve çamur içerisindeki yol baya bezdirici. üstüne ıslak çimlerde ufacık çadırda ısınmaya çalışmak biraz moral bozabiliyor. o yüzden kesinlikle hazırlı gelmek gerekli, biz biraz allah allah modunda pek hazırlanmadan gittiğimiz için acısını çektik ama hazırlıklı gidilse bu kadar etkilemeyecektir. eloğlu yardır yardır takıldı 3 gün..

    dreamville ve havanın muhalefeti dışındaysa birşey eksik dersem çarpılırım. house müziğe resmen doydum, 3 gün boyunca hasta olmama rağmen durmadan dans ettim, eğlendim, özellikle izlemek istediğim dj'lere bir kez daha saygı duydum. armin, alesso, hardwell, guetta vs. nicky romero vs. afrojack, sebastian ingrosso ve daha nicesi..

    kısaca bu müziği biraz olsun dinlemeyi seven herkesin bir kez tatması gereken bir atmosfer. kesin gidin görün.
287 entry daha
hesabın var mı? giriş yap