50 entry daha
  • ilk defa iki gün önce bir düğünde dinlediğim şarkıdır. olay nasıl gerçekleşti anlatayım :
    geçenlerde bayram tatili dolayısıyla eski dostlar bir araya geldik oturuyoruz. ankara dan da bir arkadaş tanıdığının düğününe gelmiş onu görmeden olmaz ; kızcağız da geline yardım etmekten dışarı çıkamıyor, düğüne uğrayın dedi; iki sohbet ederiz arada. ben de orada afra tafra yapıyorum düğünlerden nefret ederim şöyle müzikler böyle oynamalar falan diye dalga geçiyorum, neyse bi 5 dakika yanına uğrayalım dedik ve olay mahaline doğru ağır ağır yol aldık.

    neyse müzik çalmaya başladı aga bütün ilgim sesin geldiği tarafa doğru yöneldi, kulaklarım bi kıpırdanmaya başladı, o an tehlikeyi tam farkedemedim. yanımdaki diğer arkadaşın da şarkıya eşlik etmesiyle beraber şarkının sözleri beynime sicim gibi işlemeye başladı durduramıyorum ;

    hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum
    adını duydukça ağlıyormuşum
    deli diyorlarmış benim halime
    gelmişine geçmişine sayıyormuşum

    frontal lobuma vuran şarkı tanecikleri o an etkisini göstermeye başladı, lan dedim ne oluyor ben normalde beirut dinleyen adamım, telefonumun zil sesi de oi va voi . yok arkadaş engel olmaya çalışsamda şarkı beynime kazındı ve sabah 9:49 da açtım dinliyorum. yeni sekmede de tespih modelleri bakıyorum, hayatı tespih yapıp sallamak için. kötü bir amacım yok.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap