13 entry daha
  • yapılan yeniliklerden bazılarının oyunculardan gelen tepkiler üzerine yapıldığı hissedilen genişletme seti:

    yeni düşman: malthael. eski bilgelik meleği. şu an kendini "ölüm" olarak adlandırıyor. melek kanatları kemikimsi olmuş. yaşam enerjisini çekme gücü var. silah olarak çift orak kullanıyor.

    yeni kahraman: crusader. yakın-orta menzil savaşçısı. ağır zırhı, kalkanı var. diablo 2'deki paladin'e benziyor. özellikleri shield bash, fist of heavens, shield's flare, falling sword, law of valour.

    yeni act: westmarch. bu ülke kral leoric'in savaştığı ülke. gotik bir havası olacak. bana warcraft 3'teki lordaeron gibi.

    yeni seviye limiti: 70, her sınıf için yeni yetenekler ve yeni rünler gelecek.

    yeni canavarlar: seraph, summoner of the dead, executioner, death maiden

    yeni eşyalar: god butcher (flail) serpent's sparker serpent's sparker legendary 3k küsur dpsli legendary wizard wand. yeni legendaryler karakter buildinizi değiştirir nitelikte olacak. mesela bu wand hydra yeteneğine bonus veriyor.

    çapul 2.0. :) daha zeki eşya düşme sistemi olacak. daha az eşya düşecek ancak düşenler daha işinize yarayan eşyalar olacak. düşen eşyalar sizin sınıfınıza göre özellik alma şansına sahip olacaklar.

    paragon 2.0. : yeni paragon sistemi geliyor. paragonun bir limiti olmayacak ve bütün hesabı ilgilendirecek. (sanırım bütün karakterleriniz tek bir paragon seviyesine sahip olacak, hepsinden alınan tecrübe onu geliştirecek)

    yeni zanaatkar: smith ve jeweler gibi yeni bir artisan geliyor. dış görünümünüzü şekillendirecek (eşyaların tipini değiştirerek) ve rare eşyaların bir özelliğini değiştirecek

    loot run: eski baal runları hatırlayan çoktur, güzel eşya düşürmek için özel dungeonlar olacak. tamamen rastgele haritalardan oluşacak ve 15-20 dakikalık bir süre içinde bitirilebilinecekler.

    oynanış: senaryoyu bitirdikten bile sonra yapılacak çok şey olmasına çalışıyorlar ve iç mekanlardan dış mekanlara geçişin daha yumuşak olduğunu açıkladılar
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap