1 entry daha
  • beşiktaş basketbol erkek takımına sponsor olunca merak ettiğim ve kendilerini şu şekilde tanıtan şirket

    integral menkul değerler a.ş., bir ulukartal holding şirketidir.

    ulukartal holding; türkiye' nin ekonomik gücünün artmasında, sermayenin tabana yayılmasının önemine inanmaktadır. yatırımcılara güçlü mali yapısı ve kaliteli hizmet anlayışı ile güven veren, faaliyet alanlarında ihtisaslaşmış, kurumsal kalite yüksek şirketlerin hizmet vermesi piyasa rekabetini olumlu etkileyecektir.
    yönetim kurulunun desteğinde büyüme atağına geçen grubun lokomotif şirketi integral menkul değerler a.ş. ‘ dir. integral menkul, türkiye’ de uluslar ararsı derecelendirme kuruluşu olan jcr’ nin a- notuna sahip tek aracı kuruluştur.
    neden integral menkul?
    son derece eğitimli ve tecrübeli insan kaynaklarımız; teknolojik alt yapımız, müşteri odaklı hizmet anlayışımız, en önemli farkımızdır. finansal bültenlerimizi okumanızı ve incelemenizi öneriyoruz.
    integral menkul değerler a.ş.'nin müşterilerine sunduğu hizmetler:
    • hisse senedi işlemleri,
    • açığa satış,
    • kredili işlemler,
    • vob işlemler,
    • forex işlemler.

    size sunmuş olduğumuz hizmetin kalitesi sadece yukarıda açıkladığımız özelliklerimiz ile sınırlı değildir. inovasyon teorisi ışığında; geçmişin bilgisiyle günümüzün bilgisini birleştirerek yeniyi, iyiyi ve daha iyiyi sunmak sürecinde, yatırımcı odaklı hizmet vermek, integral menkul değerler a.ş' nin temel ilkesidir. kurumsal zekâmız,yatırımcılara mükemmeli sunmak için kendi sınırlarını zorlamaktadır.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap