23 entry daha
  • bir yıl evvel, daha düğünü yapmamışız, bekarlığımın son demlerini yaşıyorum. ev dizme, salon tutma, davetiye basma gibi abur cubur işleri halletmişiz ve en önemli mesele balayındayı ayarlama işiyle ilgileniyorum. baya baya kafa yoruyorum bu işle. gece gündüz otelleri araştırıyom. özellikle balayı çiftlerine ayrıcalık tanıyan otellere bakıyom. beş yıldızlı otellerin hemen hemen hepsinde balayı çiftlerine ayrıcalıklar var ama ben bana en çok hitab edeni seçmeye çalışıyorum. baktığım her otel beni kendine hayran bırakıyor ve hemen rezervasyon yapma isteği doğuyor.

    çok heyecanlıyım sebebi düğün müğün değil, sebebi ömrümde hep çalışan ve hiç tatil yapmayan -hele ki beş yıldız otellerde- biri olarak ilk defa tatile çıkmamdan sebep.

    evli olan arkadaşlarında fikirlerini alıyorum. şura nasıl bura nasıl. orda ne var falan. sezer adında bir arkadaşım var. evleneli üç ay gibi bi zaman olmuştu ona sordum, diyalog şöyle;

    ben:b
    sezer:s

    s: nabtın, karar verdin mi nereye gitceğine?
    b: var bi kaç yer kafamda bakalım işte, antalya muğla ve izmir tarafında bazı yerler var şimdilik ama emin değilim.

    ekimde gitcektik balayına, o tarihte muğla ve izmir soğuk oluyormuş. antalya tarafını tavsiye etti bana.

    s: antalyaya git. orası sıcak olur.
    b: kapris palas nası?
    s: aman hacı geç geç, aq biz kaprise gittik balayına, ben karıyı bi yemek kuyruğunda görüyordum. hayır evlendik balayında sürekli beraber olmamız lazım ben hatınun yüzünü göremedim. tek başımıza balayı yaptık. sonra sıkıldık abimle yengemi çağırdık. ben balayını abimle geçirdim.

    şimdi bu muhabbetten sonra vazgeçtim gitmekten. bazı çiftler için uygundur ona da zaten saygı duyuyorum. düşünsene kendini, balayına gidiyon ve eşini sadece gün içinde yemek kuyruğunda görüyon.
    tavsiye ederim ama, eğer eşinden sıkıldıysan ve tatil yapmak istiyosan eşinde sana olmaz diyosa al eşini kaprise git, zaten görmüyon.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap