32 entry daha
  • bitirileceği açıklanan gold ve rmah sistemleri sebebiyle -bir ihtimal- başarılı olabilecek oyun.

    gerçekten başarılı bir oyun olacaksa diablo iii ve expansion set'leri; 1-) mutlaka offline olmalıdır (battle.net login mevzusu bitmek zorunda) 2-) pay to win olmamalı, "emeğe saygı +rep" mantığı ile karpal tünelin hakkını verme sistemi gelmelidir.

    diablo iii neden sıçmıştır; online oyun, wow'dan para kazanma sevdasını diablo'ya taşıyıp diablo'nun harika mirasını p.. etme hatası yüzünden. mayıs 2012'de çıktı oyun ve akşam saat 7'de girebildik mi oyuna?

    hayır.

    çünkü blizzard hazretleri oynamamıza müsaade buyurmadı. üstüne de "para harcarsan item alırsın şikiriiim" havalarına girdi. burnu yerlerde süründü en sonunda. zaten 1 ve -özellikle- 2'nin yanına bile yaklaşamayacak şenlik gibi oyun havası çok büyük hata oldu.

    bu oyunda da exp pack'in asla ve asla lod olamayacağı belli. lod'da da baal geliyor ve dünyayı yoketmenin eşiğine geliyor biz de kurtarıyorduk, senaryo orjinal değildi ama oyunun oynanışı ve sürükleyiciliği hayatımıza tükürüyordu.

    şimdi ne olacak? malthael geldi; bu arkadaş esas villain olacaksa izual'dan daha üst seviye bir angel olacak o kadar. eee ne yani koskoca mephisto'yu kestik lan, diablo, baal gitti şimdi kurtlar vadisi mantığıyla çek sündür mü yapıcaz? diablo'yu kesen adam malthael'i alır, küteler, sonrasında o orakları alıp elemanı tarlasında maraba diye çalıştırır, öldürmez de. resmen aşağılar. bu sebeple ben blizzard senaryo ekibinin "ölüm meleğinin, ölümün ötesinden bazı güçleri geri getirebilmesi" ihtimaline oynayacağına inanıyorum. hack and slash olsun, offline olsun ve rmah olmasın, o oyunu ne yapar eder 5 sene oynarız aga; uyku uyumazık, işe gitmezik. rapor alırık, ilkel insan oluruk, üniversite yıllarına döneriz, ayrı oda olsun, aynı odada bilgisayar kurmayalım diye tuvalete makina kurarız yine gerekirse ama offline olması ve rmah'sız olması lazım.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap