3 entry daha
  • ilkokul yıllarında beni en çok etkilemiş örümcek adam karakterlerindendir. en başta bu zenci erkek ve beyaz kızın güç para şöhret insanlığı kurtarma gibi dertleri yoktur. ikisi de depresyonda ve başlarında yeterince dert olan bir çift gibi dururlar.

    zenci elemanın bendeki örümcek adam sayılarında "pelerin" diye geçerdi ismi. pelerinin içine giren kişi kötü düşüncelerden arınmış bir şekilde dışarı çıkardı. uyuşturucu bağımlısı gençleri de bu şekilde tedavi mi ediyordu neydi öyle bir hesabı vardı.

    hayatı kendilerine göre yaşama şekilleri vardır. new mutants gibi ekiplere çağrılmışlar ama benim okuduğum sayılarda hiç birine yüz vermemişler, öyle arada ortama görünüp kaybolmuşlardır. her zaman çok acı çekmiş ve bunun bedelini ağır ödemiş gibi bilgece konuşurlar.

    silvermane tarafından uyuşturucu deneylerinde kullanılan tyrone johnson ve tandy bowen adındaki iki gençtir bunlar. bu deneylerin yan etkisiyle süper güçler kazanınca tüm uyuşturucu satıcılarına karşı savaş açmışlardır, tek ilgilendikleri konu budur.

    (bkz: the spectacular spider-man)
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap