482 entry daha
  • fatih terim'in futbolcuların form durumlarına değil de isimlerine güvenerek oluşturduğu bir kadro ile kaybettiğimiz maçtır.

    kale: kesinlikle artık volkan demirel oynamamalı. (bunu bir fenerbahçeli olarak söylüyorum) tolga var, onur var, hepsini geçtim madem oynatmayacaktık bıraksaydık sinan bolat'ı da gidip belçika'da oynasaydı.

    defans: hasan ali kaldırım resmen sol bek yokluğundan kadroya alınmıştı. yoksa ne bu maçta robben'in karşısında oynayacak kalitesi var, ne de bu sezon maç oynamışlığı var. öte yandan egemen, serdar aziz, ersan, aykut gibi stoperler dururken adam kaçırma hastalığının pençesindeki semih kaya'nın oynatılması apayrı bir hata.

    orta saha: anlayamadığım ve ekran başında gördükçe kafayı yememe sebep olacak şekilde kaptan arda turan'ın isteksizliği mi desem, bezmişliği mi desem öyle bir şey vardı. tamam, daha maçın başında golü yedik ve 2.'yi yiyince de her şey yalan oldu ama sonuçta arda dediğimiz adam da euro 2008'deki mucizeyi yaratanlardandı ve bir kaptan olarak takımı ateşlemesi gerekirken özellikle 2. yarı sadece yürüdü. selçuk inan da son derece formsuzdu fakat yerine alper potuk'un girmesi gerekirdi. ayrıca gökhan töre ve olcay şahan gibi hareketli oyunculara ilk 11'de ihtiyaç vardı.

    forvet: burak yılmaz'ı izledikçe fenerbahçe'deki günleri geldi aklıma. en ufak bir fark yok şu an abartmıyorum. bir futbolcu kafa olarak bitmişse yapacak çok da bir şey yok sanırım.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap