2 entry daha
  • http://haber.sol.org.tr/…ezasi-geliyor-haberi-83391

    "meclis gündeminde bulunan sağlık torba yasa tasarısı'na tepki var. yasanın eylemcilere yardım eden sağlık çalışanlarına 1 ila 3 yıl hapis cezası ile 2 milyon liraya kadar para cezası öngördüğü belirtiliyor."

    ""böyle bir düzenleme vasıflı sağlık meslek mensuplarının mesleklerini bağımsız biçimde yapmalarını tüm türkiye’de suç haline getirecek ve sağlık bakanlığı’na türkiye’deki sağlıkla ilgili uygulamalar üzerinde eşi görülmemiş bir denetim yetkisi verecektir. ayrıca, acil durumlarda tıbbi bakıma ilişkin uluslararası standartlar ulaşımın varlığını ya da yokluğunu değil tıbbi ihtiyacı esas alır. yasa tasarısındaki 33. maddeye göre, herhangi bir gösteri sırasında resmi ambulans bulunması, ehil ve bağımsız hekimlerin acil tıbbi hizmet vermelerini engelleyici bir gerekçe sayılacağı gibi, ihtiyacı olanlara uluslararası tıbbi etik kodu gereği acil yardım sağlayanlar da kovuşturmaya maruz kalacaklardır."

    tanım: davetiniz kabulümüzdür. göreceğiz bakalım. tekel işçileri için gerektiği zaman açıldığı gibi, gezi günlerinde yaralanan insanlara yardım için açıldığı gibi revirler açılacak mı açılmayacak mı?

    bu arada tkp genel merkezi ve nazım'ın yeni piyanosu yenidn gelsinler bakalım diyormuş.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap