70 entry daha
  • o kadar "öylesine" çekilmiş gibi gözükür ki film, ciddiye almadan izlemeye yelteniyorsunuz. aklı pipisinde iki ergenin bir kadını da yanlarına alıp yola düşme hikayesi. oysa ki hayatı da bazen bu kadar az ciddiye alıyoruz işte. herhangi bir hayal kırıklığı yaşayana kadar. hiçbir şey anlatmadığını düşündüğünüz noktada bir şeyler anlatıyor. yapraklarla dolu havuzdaki sahne bunu hissettirdi.

    dış sesin olaya dahil olduğu anlar büyük çoğunlukla senaryonun büyüdüğü anlar olmuş. çok ince işlenmiş o kısımlar. güzel doldurulmuş. ama yetmiş mi, yetmemiş. muhtemelen bir erkek için daha fazla anlamı olacak bir film çekilmiş olmuş. büyük çoğunluğunda iki erkeğin dostluğu yine onların cinselliği üstünden sorgulanmış. ve evet, sevişme sahneleri var.

    --- spoiler ---

    "birbirimize bahaneler üretmektense oturup bir kahve içmek daha kolay geldi." hah işte, bence film öleceğini bilen bir kadının kimsenin hayatında bir iz bırakamamasından duyduğu pişmanlığı iki genç erkeğin üstünden çıkartmasını anlatıyordu. kadın iki erkeğin hayatında derin bir iz bırakmış oldu ve öldü. yani film gençleri, yolculuğu, arkadaşlığı, seksi anlatmıyor. bir kadının geriye bir şeyler bırakma inadını anlatıyor. bence film o kadını anlatıyor. o kadının ölüme yolculuğunu veya.

    --- spoiler ---

    "pop şiiri öldürdü." (bkz: charrolastra)
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap