16 entry daha
  • büyük usta sauron'a karşı kurulan komplelerin, dış mihrakların oyunlarının ardı arkası kesilmemesinderdir. o pek sevdiğiniz elfler mordor'a bir çivi mi çakmış.. siz gerçekten sırf bir tane yüzük takıyor diye mi herkesin sauron'a hürmet ettiğini sandınız. öyle iş mi olur, yau sauron 10000km yol yaptı. bütün orta dünya biliyordu sauron'un ne kadar adaletli ve dürüst olduğunu.

    o isildur iblisi, artık arkasında gondolin mi var artık neyse türlü hilelerle, ayak oyunlarıyla haşmetli sauron'u gözden düşürmüş olabilir. bakın.. benim goblin kardeşlerim senelerce gondor'da üniversitelere giremedi. ne suçu vardı onların. ork'ları gün ışığına bile çıkamıyordu. bunlar hep orta dünya mitlerinde var..

    şimdi de 3-5 çapulcu miğfer dibine doluşmuş oradaki polis kardeşlerimize türlü kötülükler yapmaktalar. neyseki büyükşehir belediye büyücüsü sayın ak saruman ve emrindeki; halkın güvenliğinden başka hiçbirşey düşünmeyen cefakar uruk-hai ler konuyla ilgileniyor.

    inşallah morgoth un izniyle sauron eski günlerine dönecek. yüzde 99'u inançlı olan mordor halkı baskıdan zulümden kurtulacak.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap