13 entry daha
  • --- spoiler ---

    filmin sonunda şirinler şarkı söylerken şirin baba çantasından bir peçete çıkartıyor. ben ne olduğunu çözemedim. ya şirine için bir hediye ya da üçüncü filmde karşımıza hikaye konusu olarakta çıkabilir.

    edit: bu arada gotik şirin ile somurtan şirin birbirlerini doğaları gereği çok güzel tamamlıyorlar. somurtkan şirini de ancak böyle gotik bir hatun çekebilirdi ki tam cuk oturmuş karakterine.

    --- spoiler ---

    bu arada gotik şirinimizin sesi billur gibi. bundan sonra biz en iyisi ona şarkıcı şirin diyelim diyeceğim ama zaten öyle biri vardı. hackus ise tam bir kaptan mağara adamı şirini. bildiğin tam bir çatlak ve baya hoşuma gitti bu karakter. ve son olarak neden gotik şirinin saç rengi neden dönüşmedi merak ettim mavi şirin olunca. böyle mor felan olsaydı da o gotik havadan bir kurtulsaydı diyeceğim ama artık günümüzün gençliği böyle işte. gotik şirine günümüzün kızlarını ve kardeşi hackusta fırlama ve gönlünce istediğini yapan fırlama gençleri temsil ediyor. o değil de ben gargameli tiplendiren abiyi çok seviyorum ya. bir insan bir role bu kadar yakışır. hastasıyım. üçüncü filmde ne gibi şeytani planları var merakla bekliyoruz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap