55 entry daha
  • no worries...

    milliyet, hurriyet, sabah bilimum gazete alın, internet sitesine girin. sokakta dolaşın, türk dizilerinin yayınlanma saatinde bir kahveye uğrayın, anadolu - istanbul fark etmez, akşam yemeği sonrası herhangi bir ev seçin %20 yanılmayacaksınız, televizyonun karşısına kurulan ailenin nabzını tutun..

    acun falan filan..

    galatasaray bombayı patlatıyor...

    çok şaşırdılar... (altına herşeyi girebildiğin galeri haberi)

    o dzinin yayınına son veriliyor !!!

    gündem budur... sokakta çöp toplayarak yaşayan %10, dünya yıkılsa umrunda olmayayan en zengin %5 düş, geri kalan %85 böyle yaşıyor. dolar 10.90 da olsa, çocuğuna 1 gram et yedirmeden, litresi 20 liradan benzin alıp arabasına koyacak ama yine de oy verdiği partiyi değiştirmeyecek, olan biten herşeye, götürülen milyar dolarlara, "israil komplosu, tu kaka ce ha pe, camilere ayakkabılarıyla girmişler vesaire yürüyecek...

    diğer hükümetler zamanında herşey çok mu parlaktı, değildi ama en azından bu kadar da herşey yanlış gidip, halk "ama ekonomi iyi gidiyor, şaha kalktık maşallah" diye uyutulmuyordu.herşey ama herşey yanlış, masalın da sıcak para ekonomisinin de sonuna gelindi. el parasıyla ve milli değerleri satıp savıp kazandığınız üç kuruşla yaptığınız, kim bilir kimi zengin ettiğiniz çakma projelerin de bittiği noktadır bu.

    ha evet, drogba, alex, acun, yetenek sensin, hülyalı türk dizileri.. bir de bolca din din din din din din din...

    kaka cehape... kaka kemalizm...

    yeter bize gayri.
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap